设为首页 | 加入收藏 | 网站帮助 | 上传资料
用户名:
密码:
验证码:
取回密码>>
首页 | 语文 | 数学 | 英语 | 物理 | 化学 | 生物 | 政治 | 历史 | 地理 | 快乐大综合 | 快教园地 | 综合资讯 | 名师工作室
首页 ┆ 专家指导 ┆ 经验交流 ┆ 征文擂台 ┆ 心理诊所 礼仪天下心灵驿站
  快教园地 - 经验交流 - 文章内容
中考英语完形填空答题技巧(2):复读全文验答案

上传:admin 审核发布:admin 更新时间:2013-3-30 16:03:01 点击次数:1514
复读全文验答案

  把填充后的短文反复阅读一两遍(甚至多遍),逐一检查、校对所选答案是否符合短文中心及上下文要求,并确保没有不符合语言规范、不符合语法规则的选项。

  注:很多同学做完形填空题存在一个误区,把很多的时间放到四个选项的比较上,这会降低解题效率。正确做法应是:

  阅读下面短文,掌握大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

  My son Joey was born with club feet. The doctors said that with treatment he would be able to walk, but would never run very well. The first three years of his life was 1 in hospital. By the time he was eight, you wouldn‘t know he has a problem when you saw him 2 .

  Children in our neighborhood always ran around 3 their play, and Joey would jump and ran and play, 4 . We never told him that he probably wouldn‘t be 5 to run like the other children. So he didn’t know.

  In 6 grade he decided to join the school running team. Every day he trained. He ran more than any of the others, 7 only the top seven runners would be chosen to run for the 8 . We didn‘t tell him he probably would never make the team, so he didn’t know.

  He ran four to five mile every day - even when he had a fever. I was 9 , so I went to 10 him after school. I found him running 11 . I asked him how he felt. “Okay,” he said. He has two more miles to go. Yet he looked straight ahead and kept 12 .

  Two weeks later, the names of the team 13 were caked. Joey was number six on the list. Joey had 14 the team. He was in seventh grade - the other six team members were all eighth graders. We never told him he couldn‘t do it … so he didn’t know. He just 15 it.

  1. A. spent B. taken C. cost D. paid

  2. A. talk B. sit C. study D. walk

  3. A. after B. before C. during D. till

  4. A. either B. too C. though D. yet

  5. A. able B. sorry C. glad D. afraid

  6. A. sixth B. seventh C. eighth D. ninth

  7. A. so B. if C. then D. because

  8. A. neighborhood B. family  C. school D. grade

  9. A. excited B. tired  C. pleased D. worried

  10. A. think about B. hear from C. agree with D. look for

  11. A. alone B. away C. almost D. already

  12. A. riding B. walking  C. playing D. running

  13. A. jumpers B. runners  C. doctors D. teachers

  14. A. got B. kept C. made D. found

  15. A. did B. had C. left D. took

  (Keys:1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. B 7. D 8. C 9. D 10. D 11. D 12. D 13. B 14. C 15. D)

评论区  
当前1/1  首页  前一页  后一页  最末页 直接到 页  共 0 条记录
 


推荐资讯
爱抱怨的教师必读:奇迹的苹果
教育就是培养习惯
2015年高考备考:生物备考建....
2015年高考备考:化学备考建....
2015年高考备考:语文备考建....
专家指导:2015年高考文综备....
2015年江苏高考考试说明各科....
东安县澄江实验中学“三三五”学....
东安县澄江实验中学关于留守儿童....
高三二轮复习心得体会
高三二轮复习经验和教训
享受“微幸福”
热门资讯
文明礼仪知识题库(5)
搞笑歌曲:二中买卖版《爱情买卖....
第二届全国高中生作文大赛征稿启....
综合智力游戏故事文本重奖征稿
中小学教师心理健康维护
搞笑歌曲:监狱搞笑版求佛
搞笑歌曲:学生版《爱的供养》
中小学教师心理健康与调适
09状元“新浪”客 浪尖信步献....
单词短语永不忘 忘却曲线显神功
快乐助记歌曲填词、录音、制作公....
广东十大名校校长教你填报中考志....
[上一篇]中考英语完形填空答题技巧:重视首句信息
[下一篇]高三二轮复习经验和教训
[关闭窗口]
 
关于我们   |   联系我们   |   版权说明   |   后台管理   |   在线联系

通讯地址: 湖南省永州市东安县文生路11号 (425900)邮箱:lzm6308@163.com 联系QQ:534386438或386911242
Copyright © 2008-2012 klxkc.com All Rights Reserved.  湘ICP备10027478号

技术支持:广州市今鼎科技