返回主站 | 设为首页 | 加入收藏 | 网站帮助 | 上传资料
用户名:
密码:
验证码:
取回密码>>
首页   |  必修一   |  必修二   |  必修三   |  必修四   |  必修五   |  选修   |  高考   |  学业水平   |  中考   |  七上   |  七下   |  八上   |  八下   |  九上   |  九下   |  小学资源
资讯 | 学案教案 | 同步课件 | 同步试卷 | 名校月考 | 仿真模拟 | 真题汇编 | 名题精解 | 快乐探究 | 视听教学 | 快乐助记 | 快教园地 | 综合荟萃
  资源下载 - 英语专栏 - 小六上 - 同步试卷 - 所有版本 - 文章内容
(人教新版)六年级英语上册Lesson 7-8检测题

上传:weishuyun 审核发布:admin 更新时间:2011-8-1 23:21:28 点击次数:1391

一、语音判断:

    1. from    for               2. daily  early   

    3. morning   or                  4. usually   us    

    5. let  every                  6. sure   usually

    7. dinner  wish                8. end   then   

    9. half  all                        10. begin  eleven

二、选择填空:

    1. _______you______ a ruler?

          A. Are, have    B. Is, have     C. Do, have    D. Are, there

    2. Kate _________ a new pencil-box in the bag.

          A. have        B. has         C. is         D. having

    3. May I __________ your knife?

          A. has         B. do          C. borrow     D. to borrow

    4. Let’s _________ under the tree.

          A. sits          B. sit          C. sitting      D. to sit

    5. My brother ________ home  at  five  in  the  afternoon.

          A. comes       B. come        C. to come       D. comes to

    6. Mr. wang works ________ a shop near here.

          A. on          B.  in          C. with          D. of

    7. Can his machine fly ?  _________ .

          A. I don’t think so               B. Yes , it can’t 

C. I think not so                      D. No , he can’t

    8. Mary can ________ a little Chinese.

           A. watch        B. talk       C. says         D. speak

    9. Where ________ they __________ from?

           A. are , from    B. do , he      C. can , do     D. do , come

    10. He ________ to school every day.

           A. go           B. gos           C. goes        D. is going

    11. I come to school _________.

           A. by my bus     B. on my bike    C. by a bike    D. on bike

    12. I’m reading a letter __________ my friend.

           A. of         B. for          C. from        D. to

    13. Please tell something __________ your school.

           A. in        B. about         C. to           D. with

    14. I’m a teacher of English , what ________ you?

           A. from       B. about        C. in         D. to

    15. I get up _____________ seven.

           A. at go     B. at about    C. at in     D. about to

    16. I have four classes___________ morning.

           A. every      B. in every    C. every in        D. in this

    17. Do you have any boxes _________ pens?

           A. to        B. for         C. of            D. from

    18. _________ nice day!

           A. What     B. What a    C. How      D. How about

    19. They go to Dalian ________.

           A. by a ship    B. by the ship    C. by ship   D. in ship

    20. Tom is one of my good __________.

           A. friend       B. friends     C. a friend      D. friend’s

三、用适当词填空:   

1. I’m _________ New Zealand.

  2. Let me tell you something _________ my daily life.

3. I go to school at twenty ___________ eight.

  4. I bring a lunch box _____________ school.

5. School is ___________ at three.

四、按要求改写句子:

1. We like this book.(否定句)We_________ __________ this book.

2. He looks like his mother.(一般疑问句)

___________ he ______ like his mother?

3.There are some apples in the basket.(否定句)

There ________ ________apples in the basket.

4. I get up at six thirty.(画线提问)

__________ _________ __________  you get up?

五、组句:

1. my, life, daily, tell, something, you, let, me, about.

_______________________________________

2. at, over, three, is, school.

_______________________________________

3. afternoon, every, have, classes, I.

_______________________________________

4. e-mail, an, from, am, reading, I, Lucy.

    _______________________________________

5. you, at, go , school , seven, to, do, the, morning, in?

_______________________________________

6. I , 4:30, get, at, home, the, in, afternoon.

    _______________________________________

7. often , every , what , you , do , morning?

    _______________________________________

8. have , lunch , at , school , twelve , at , we.

    _______________________________________

六、首字母填空:

My name is Harry. I am a manager. I u_______ get up at 7:00. T______ I have breakfast. I  have coffee and a h_________ for breakfast. S________ I have meat and eggs. I go to work  a___ twenty to eight in the morning. I’m very busy. Work b_______ at 1:30 in the afternoon. I go back home at a________ 6:30. I have s_____ at home . I often watch CCTV n______ in the evening. I don’t like l______ to music. I go to b________ at 11:00.

【试题答案】

. 1. ×   2.    3.    4. ×    5.  

6.    7.    8.    9. ×    10.

. 1. C    2. B   3. C   4. B    5. A    6. B    7. A    8. D    9. D  

10. C   11.B   12. C  13. B   14. B   15. B   16. A   17. B   18. B  

19. C   20. B

. 1. from     2. about     3. past     4. to     5. over

. 1. don’t , like       2. Does , look

3. aren’t , any       4. What , time , do

. 1. Let me tell you something about my daily life.

2. School is over at three.

3. I have classes every afternoon.

4. I am reading an e-mail from Lucy.

5. Do you go to school at seven in the morning?

6. I get home at 4:30 in the afternoon.

7. What do you often do every morning?

8. We have lunch at school at twelve.

. usually , Then , hamburger , Sometimes , at , begins , about , supper , news , listening , bed

评论区  
当前1/1  首页  前一页  后一页  最末页 直接到 页  共 0 条记录
 

  

推荐资源
人教最新版高中英语必修五 Un....
人教最新版高中英语必修四....
人教最新版高中英语必修三教学设....
人教最新版高中英语必修二教学设....
人教新版九年级英语Unit1-....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
广东省广州六中2015届高三第....
热门资源
2009年福州中考英语24个话....
初中English记忆口诀大全
人教版英语必修3 Unit 1....
高考英语二轮复习精品学案(广东....
只跟不定式作宾语的动词速记口诀....
巧学妙记——名词单数变复数口诀
人教版英语必修3 Unit ....
人教版英语必修1 Unit F....
只跟动名词作宾语的动词速记口诀....
小升初专项强化测试卷(作文)
六年级英语上册第一单元测试题
英语作文常用词组
[上一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 5-6检测题
[下一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 9-10检测题
[关闭窗口]
 
关于我们   |   联系我们   |   版权说明   |   后台管理   |   在线联系

通讯地址: 湖南省永州市东安县文生路11号 (425900)邮箱:lzm6308@163.com 联系QQ:534386438或386911242
Copyright © 2008-2012 klxkc.com All Rights Reserved.  湘ICP备10027478号

技术支持:广州市今鼎科技