返回主站 | 设为首页 | 加入收藏 | 网站帮助 | 上传资料
用户名:
密码:
验证码:
取回密码>>
首页   |  必修一   |  必修二   |  必修三   |  必修四   |  必修五   |  选修   |  高考   |  学业水平   |  中考   |  七上   |  七下   |  八上   |  八下   |  九上   |  九下   |  小学资源
资讯 | 学案教案 | 同步课件 | 同步试卷 | 名校月考 | 仿真模拟 | 真题汇编 | 名题精解 | 快乐探究 | 视听教学 | 快乐助记 | 快教园地 | 综合荟萃
  资源下载 - 英语专栏 - 小六上 - 同步试卷 - 所有版本 - 文章内容
(人教新版)六年级英语上册Lesson 9-10检测题

上传:weishuyun 审核发布:admin 更新时间:2011-8-1 23:25:17 点击次数:1530

一、选出下列画线部分读音不同的词

    1. A. get         B. he        C. she            D. be

    2. A. cat        B. bag       C. map            D. orange

    3. A. up        B. but     C. cup            D. full

    4. A. very       B. family          C. carry          D. my

   5. A. box       B. piano           C. home     D. close

二、按要求写出下列单词

1. have(第三人称单数)________                 2. wash(第三人称单数)______

3. drive(名词)_______                         4. teacher(动词)_______

5. friend(形容词)________                6. story(复数)_______

7. there(同音词)________                  8. am(过去式)________

三、用所给词的适当形式完成句子

1. The old man is ______Lucygrandfather.

2. These _______photoare about his daily life.

3. He ______takea long walk from 6:15 to 7:00.

4. My grandpa ______not goout in the evening.

5. ______not doyour homework in class.

6. I ______beglad to get your letter.

7. My family ______livein America.

8. Her mother ______teachEnglish.

9. Miss Green usually ______waterthe flowers early in the morning.

10. Are you ______listento music?

四、单项选择

    1. Let me _____ you something about my family.

A. tell     B. to tell     C. say     D. speak

    2. My grandpa is very kind ______ me.

          A. for     B. to      C. at     D. of

    3. It is ______ old photo _____ my family.

          A. an, in     B. an, of     C. a, of     D. a, in

    4. She ______ have a watch.

          A. don’t    B. am not   C. can’t     D. doesn’t

    5. Do you think it is time ______ now?

          A. go home                    B. to go to school 

C. go to the classroom     D. to go to there

    6. He _____ newspaper after a long walk.

          A. sees    B. reads    C. looks    D. watches

    7. My family ______ in Kunming.

          A. live     B. lives    C. living    D. to live

    8. ______ the boy _____any brothers?

          A. Does, have    B. Can , have   C. Is, having    D. Do, have

    9. He ______ some colour pens.

          A. has     B. to have    C. have    D. is  having

    10. Let that boy ______ supper now.

          A. has     B. has to    C. to have    D. have

    11. He _______ like his mother.

          A. don’t look     B. doesn’t look    C. not look    D. isn’t look

    12. Tell me how _______.

          A. sing      B. to sing   C. singing     D. singer

五、按要求改写句子

1. They often do their homework after school.(画线提问)

     _____  ______ they _____  _____ after school?

  2. He has supper at six thirty.(画线提问)

_____  ______  ______ he _______ supper?

  3. Tom’s brother is sitting in the room.(画线提问)

______  ______  ______  _____in the room?

  4. She has supper at home.(否定句)

She ______  ______  supper at home.

  5. He is an Englishman.(复数形式)

______  ________ Englishmen.

  6. We like the shop near our school.(画线提问)

     _______  ______  ______ you like?

  7. They do their homework in the evening.(否定句)

They _______  _______ their homework in the evening.

  8. He goes to bed at nine.(否定句)

He ______  ______ to bed at nine.

  9. They play volleyball after school.(否定句)

They _______  ______ volleyball after school.

  10. He doesn’t read newspapers every evening.(肯定句) 

He ______newspapers every evening.

【试题答案】

.

1. A     2. D     3. D     4. D     5. A

.

1. has    2. washes    3. driver    4. teach    5. friendly    6. stories   

7. their   8. was

.

1. Lucy’s   2. photos     3. takes     4. doesn’t go   5. Don’t do    6. was 

7. lives     8. teaches    9. waters    10. listening

.

1. A     2. B     3. B     4. D     5. B      6. B     7. B     8. A    9. A

10. D     11. B   12. B

.

1. What do ; often do                 2. What time does ; have

3. Whose brother is sitting                 4. doesn’t have

5. They are                                         6. Which shop do

7. don’t do                                         8. doesn’t go

9. don’t play                                10. reads

评论区  
当前1/1  首页  前一页  后一页  最末页 直接到 页  共 0 条记录
 

  

推荐资源
人教最新版高中英语必修五 Un....
人教最新版高中英语必修四....
人教最新版高中英语必修三教学设....
人教最新版高中英语必修二教学设....
人教新版九年级英语Unit1-....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
广东省广州六中2015届高三第....
热门资源
2009年福州中考英语24个话....
初中English记忆口诀大全
人教版英语必修3 Unit 1....
高考英语二轮复习精品学案(广东....
只跟不定式作宾语的动词速记口诀....
巧学妙记——名词单数变复数口诀
人教版英语必修3 Unit ....
人教版英语必修1 Unit F....
只跟动名词作宾语的动词速记口诀....
小升初专项强化测试卷(作文)
六年级英语上册第一单元测试题
英语作文常用词组
[上一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 7-8检测题
[下一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 11-12检测题
[关闭窗口]
 
关于我们   |   联系我们   |   版权说明   |   后台管理   |   在线联系

通讯地址: 湖南省永州市东安县文生路11号 (425900)邮箱:lzm6308@163.com 联系QQ:534386438或386911242
Copyright © 2008-2012 klxkc.com All Rights Reserved.  湘ICP备10027478号

技术支持:广州市今鼎科技