返回主站 | 设为首页 | 加入收藏 | 网站帮助 | 上传资料
用户名:
密码:
验证码:
取回密码>>
首页   |  必修一   |  必修二   |  必修三   |  必修四   |  必修五   |  选修   |  高考   |  学业水平   |  中考   |  七上   |  七下   |  八上   |  八下   |  九上   |  九下   |  小学资源
资讯 | 学案教案 | 同步课件 | 同步试卷 | 名校月考 | 仿真模拟 | 真题汇编 | 名题精解 | 快乐探究 | 视听教学 | 快乐助记 | 快教园地 | 综合荟萃
  资源下载 - 英语专栏 - 小六上 - 同步试卷 - 所有版本 - 文章内容
(人教新版)六年级英语上册Lesson 11-12检测题

上传:weishuyun 审核发布:admin 更新时间:2011-8-1 23:25:17 点击次数:1514

一、选出下列画线部分读音不同的词

    1. A. usually         B. must           C. lunch          D. cup

    2. A. name          B. famous         C. ask           D. late

    3. A. meet          B. great          C. teach          D. speak

    4. A. does          B. come          C. some          D. do

    5. A. about         B. house         C. trousers        D. young

    6. A. paint         B. daily          C. rain           D. any

    7. A. arm          B. artist          C. far            D. sister

    8.A. whole       B. do            C. don’t          D. no

    9. A. ask            B. visit           C. horse           D. this

    10. A. sure         B. skirt           C. swim          D. house

二、写出所给词的正确形式

1. close(第三人称单数)____________  2. knife(复数)__________

3. colour(名词)_________                        4. woman teacher(复数)_____________

  5. right(反义词)_____________               6. have(第三人称单数)______________

7.ask(反义词)_________                        8. study(第三人称单数)_______

  9. begin(现在分词) _________________      10. see(第三人称单数)______________

11. listen(现在分词)_______________    12. forget(现在分词)______________

三、用所给单词适当形式填空

1. The boys ___________ throwa ball now.

2. They ______________not readEnglish now.

3. __________ you__________watchTV every evening?

4. __________ he ___________puton his school clothes? Yes , he is.

5. Lily and Lucy often _________helptheir mother ___________washtheir clothes.

6. There _________not beany milk in the glass.

7. He _________not swimevery day.

8. Mr. Wang __________teachmaths in this school.

9. Please ________closethe door, Lily.

10. listen! The birds__________singin the trees.

四、首字母填空

1. They u____________ go to work on foot.

2. Tom s_________ goes out.

3. He is n_________ late for school.

4. S_________ he cleans the room with his dad.

5. Do you a __________ get up early ?

6. His dad o__________ goes fishing on Sunday.

五、选择填空

    1. They want to know________ my father.

           A. about      B. of            C. in           D. for

    2. They often talk _________ their friends.

           A. and         B. with         C. so      D. but

    3. He has classes ___________ 8:00_____ 5:00.

           A. from, to    B. and, to     C. at, at      D. with, and

    4. _______ clever she is !

           A. What       B. What  a      C. How       D. How  a

    5. Where __________ you __________ from? England

           A. are come    B. does, come    C. is, come    D. do, come

    6. Do you know French? Yes, but_________.

           A. only little    B. only some    C. only much   D. only a little

    7. John and the twins __________ Beijing very much.

           A. are all like     B. all are like   C. all like   D. are like all

    8. What book are you ________ now?

A. looking        B. seeing         C. watching    D. reading

    9. He __________ to bed at nine.

           A. doesn’t often go     B. often doesn’t go  C. not often go    D. go often

六、句型转换

1. He always has meals in his office.(否定句)

____________________                  

2. I usually get up very early .(一般疑问)

____________________                  

3. Gao Wei is interested in playing football.(一般疑问)

_____________________________________

4.Tom’s father is a famous artist.(特殊疑问)

_____________________________________

5.He usually works in the office. (特殊疑问)

_____________________________________

七、组句

1. the, paint, whole, often, morning ,he.

___________________________________

2. till,  in, the, very, late, evening, work, he.

___________________________________

3. seldom,  he, listen, music, to .

___________________________________

4. music, interested, in, you, are?

___________________________________

【试题答案】

. 1. A    2. C    3. B   4. D   5. D  6. D   7. D   8. B  9. B   10. A

.1. closes     2. knives    3. colour      4. women teachers

5. wrong     6. has       7. answer     8. studies

9. beginning  10. sees     11. listening   12. forgetting

.  1. is throwing  ,                 2. aren’t reading

3. Do watch                         4. Is putting

5. help wash                         6. isn’t any

7. doesn’t swim                    8. teaches

9. close                          10. are singing

. 1. usually     2. seldom     3. never     4. sometimes    5. always    6.often

. 1. A   2. B  3. A   4. C   5. D  6. D   7.  C   8. D   9. A

. 1. He doesn’t always have meals in his office.

2. Do you usually get up every day?

3. Is Gao Wei interested in playing football?

4. Whose father is a famous artist?

5. Where does he usually work?

. 1. He often paints the whole morning.

2. He works till very late in the evening.

3. He seldom listens to music.

4. Are you interested in music?

评论区  
当前1/1  首页  前一页  后一页  最末页 直接到 页  共 0 条记录
 

  

推荐资源
人教最新版高中英语必修五 Un....
人教最新版高中英语必修四....
人教最新版高中英语必修三教学设....
人教最新版高中英语必修二教学设....
人教新版九年级英语Unit1-....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
广东省广州六中2015届高三第....
热门资源
2009年福州中考英语24个话....
初中English记忆口诀大全
人教版英语必修3 Unit 1....
高考英语二轮复习精品学案(广东....
只跟不定式作宾语的动词速记口诀....
巧学妙记——名词单数变复数口诀
人教版英语必修3 Unit ....
人教版英语必修1 Unit F....
只跟动名词作宾语的动词速记口诀....
小升初专项强化测试卷(作文)
六年级英语上册第一单元测试题
英语作文常用词组
[上一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 9-10检测题
[下一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 13-14检测题
[关闭窗口]
 
关于我们   |   联系我们   |   版权说明   |   后台管理   |   在线联系

通讯地址: 湖南省永州市东安县文生路11号 (425900)邮箱:lzm6308@163.com 联系QQ:534386438或386911242
Copyright © 2008-2012 klxkc.com All Rights Reserved.  湘ICP备10027478号

技术支持:广州市今鼎科技