返回主站 | 设为首页 | 加入收藏 | 网站帮助 | 上传资料
用户名:
密码:
验证码:
取回密码>>
首页   |  必修一   |  必修二   |  必修三   |  必修四   |  必修五   |  选修   |  高考   |  学业水平   |  中考   |  七上   |  七下   |  八上   |  八下   |  九上   |  九下   |  小学资源
资讯 | 学案教案 | 同步课件 | 同步试卷 | 名校月考 | 仿真模拟 | 真题汇编 | 名题精解 | 快乐探究 | 视听教学 | 快乐助记 | 快教园地 | 综合荟萃
  资源下载 - 英语专栏 - 小六上 - 同步试卷 - 所有版本 - 文章内容
(人教新版)六年级英语上册Lesson 19-20检测题

上传:weishuyun 审核发布:admin 更新时间:2011-8-1 23:32:28 点击次数:1529

一、选出发音不同单词的序号

    1.A. card          B. art         C. around           D. part

    2.A. here          B. there              C. dear             D. near

    3.A. times          B. yours       C. makes            D. enjoys

    4.A. think          B. with               C. there             D. they

    5.A. sign           B. high               C. thick             D. light

    6.A. Mary          B. carry       C. yellow             D. early

    7.A.October        B. certainly      C. her               D. hers

    8.A. remember      B. celebrate    C. eleven            D. evening

    9.A. know         B. kite          C. clever         D. cake

    10.A. on         B. only         C. October          D. fox

二、写出下列词的序数词形式:

1. one__________      2.two__________            3.three_________

4. four________           5. five________            6. six __________ 

7. seven_________       8. eight__________          9. nine________

10. ten_________

三、用所给词的适当形式填空:  

1. She will________hasa birthday party.

  2. I’d like __________gether some water.

  3. How many__________timedo you clean the desk every day?

  4. __________not talkto her , she__________doher homework.

  5. He__________not likeice cream at all.

  6. Please__________siton the chair.

  7. Thank you for__________helpus.

  8. Give the ball to__________they.

  9. This is our__________friendcard.

  10. September 10th is_________teacherDay.

四、根据句意填入所缺的词:

1. Don’t worry__________ your birthday.

  2. Are they good __________ swimming?

  3. Will you come __________ our school?

  4. Tuesday is __________ Monday and Wednesday.

  5. The boy __________ blue eyes is Peter.

  6. What a nice day__________ __________!

  7. Don’t put the things there , put________ here.

  8. Jim is my little brother , I must__________ __________him.

五、选择填空:

    1.Will you ________ this new book?

          A. read        B. reads        C. to read        D. reading

    2.My grandpa’s birthday is _________ October.

          A. in          B. on           C. at            D. of

    3.I’d like _________ you a question.

          A. ask         B. to ask         C. asks         D. asking

    4.I want _________to invite us.

          A. she         B. her            C. hers         D. she’s

    5.My uncle likes tea , What about _________?

          A. you         B. your          C. yours         D. you’re

    6.Will they come _________ Saturday afternoon?

          A. on this      B. this            C. in this      D. at this

    7.His aunt will ask two of his friends________.

          A. come       B. to come          C. comes       D. coming

    8.They want to come and_________.

A. pick up us   B. pick us up       C. pick us       D. pick up

    9.Are the gifts ________our teachers?

          A. to          B. for             C. to            D. of

    10.—Would you like some milk?

_________.

A. No , I wouldn’t   B. Yes , I would   C. Yes , I’d love to   D. Thank you

六、按要求改写句子:

1. It is Thursday.(对划线部分提问)

__________ ___________ _________ _________?

2. The film begins on Monday.(对划线部分提问)

_________ _________ _________ _________ _________?

  3. I’m going to have a party.(同义句)

I_________ _________ a party.

  4. The day after tomorrow is my birthday.(对划线部分提问)

_________ _________ is your birthday?

  5. Ask Jim to come.(否定句)

Ask Jim________ _________ come.

  6. She is a kind teacher.(感叹句)

_________ _________kind teacher _________ _________!

  7. We should obey the rules.(否定句)

We ________ _________ the rules.

  8. Jim is a friend of mine.(同义句)

Jim is _________ _________ _________ _________.

  9. Will you sit down?(祈使句)

_________ ________,__________.

  10. There is some water in the apple.(同义句)

_________ _________ _________ some water.

七、读短文并填入所缺的单词:

Mrs. Brown is driving a car . Mr. Brown is sitting on the b____1____seat.Then Mrs Brown s____2____the car.but Mr Brown says, “You m____3_____park here.Because it says ‘No parking’.”

“I d_____4____care(在乎).”says Mrs Brown. “I’m going s____5____.” “And I’m going to s____6_____!” Mr Brown says.

Then the policeman takes away the car, a____7_____ he takes Mr Brown, t_____8____!

【试题答案】

一、1. C   2. B   3. C    4. A   5. C   6. C   7. A   8. D   9. A   10. B

二、1. first   2. second   3. third   4. fourth   5. fifth   6. sixth   7. seventh

8. eighth  9. ninth   10. tenth

三、1. have    2. to get    3. times    4. Don’t talk, is doing

5. doesn’t like    6. sit     7. helping    8. them    9. friend’s     10. Teacher’s

四、1. about    2. at     3. to    4. between    5. with    6. it is    7. them

8. look after

五、1. A    2. A    3. B    4. B    5. A    6. B    7. B    8. B    9. B    10. C

六、1. What day is it

2. When does the film begin

3. will have

4. Which day

5. not to

6. What a she is

7. shouldn’t obey

8. one of my friends

9. Sit down , please

10. The apple has

七、1. back    2. stops    3. mustn’t   4. don’t    5. shopping     6. sleep    7. and   

8. too

评论区  
当前1/1  首页  前一页  后一页  最末页 直接到 页  共 0 条记录
 

  

推荐资源
人教最新版高中英语必修五 Un....
人教最新版高中英语必修四....
人教最新版高中英语必修三教学设....
人教最新版高中英语必修二教学设....
人教新版九年级英语Unit1-....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
广东省广州六中2015届高三第....
热门资源
2009年福州中考英语24个话....
初中English记忆口诀大全
人教版英语必修3 Unit 1....
高考英语二轮复习精品学案(广东....
只跟不定式作宾语的动词速记口诀....
巧学妙记——名词单数变复数口诀
人教版英语必修3 Unit ....
人教版英语必修1 Unit F....
只跟动名词作宾语的动词速记口诀....
小升初专项强化测试卷(作文)
六年级英语上册第一单元测试题
英语作文常用词组
[上一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 17-18检测题
[下一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 21-22检测题
[关闭窗口]
 
关于我们   |   联系我们   |   版权说明   |   后台管理   |   在线联系

通讯地址: 湖南省永州市东安县文生路11号 (425900)邮箱:lzm6308@163.com 联系QQ:534386438或386911242
Copyright © 2008-2012 klxkc.com All Rights Reserved.  湘ICP备10027478号

技术支持:广州市今鼎科技