返回主站 | 设为首页 | 加入收藏 | 网站帮助 | 上传资料
用户名:
密码:
验证码:
取回密码>>
首页   |  必修一   |  必修二   |  必修三   |  必修四   |  必修五   |  选修   |  高考   |  学业水平   |  中考   |  七上   |  七下   |  八上   |  八下   |  九上   |  九下   |  小学资源
资讯 | 学案教案 | 同步课件 | 同步试卷 | 名校月考 | 仿真模拟 | 真题汇编 | 名题精解 | 快乐探究 | 视听教学 | 快乐助记 | 快教园地 | 综合荟萃
  资源下载 - 英语专栏 - 小六上 - 同步试卷 - 所有版本 - 文章内容
(人教新版)六年级英语上册Lesson 21-22检测题

上传:weishuyun 审核发布:admin 更新时间:2011-8-1 23:35:18 点击次数:1524

一、选出发音不同单词的序号:

    1.A. who            B. where              C. what       D. when

    2.A. together         B. welcome           C. often       D. today

    3.A. cut             B. umbrella            C. put                D. but

    4.A. square           B. wear               C. near               D. where

    5.A. cream           B. eat         C. great              D. leader

    6.A. give            B. children           C. like                D. Lisa

    7.A. with            B. three              C. both               D. thank

    8.A. in              B. ink                C. hungry            D. uncle

    9.A. hot             B. October            C. from              D. front

    10.A. seldom         B. children            C. pen               D. broken

二、选择填空:

    1.She often _______ with her parents.

          A. go shop    B. goes shop    C. goes shopping    D. go shopping

    2.The woman________ a child likes shopping.

          A. and      B. with      C. for       D. to

    3.Let’s_________ some chocolates.

          A. get       B. getting    C. to get    D. gets

    4.Which kind of cakes is _________ him?

          A. to        B. for       C. give       D. show

    5.Thank you_______ to my party.

          A. come     B. to come    C. for coming    D. comes

    6.The birthday cake _________lovely.

          A. look       B. looks      C. look at   D. looks at

    7.There is a birthday cake and _________for me.

          A. some other            B. some other things

 C. some thing else        D. others things

    8._________ the party.

          A. Not be late           B. Not late for

          C. Don’t be late for       D. Don’t late for

    9.All of us should _________.

          A. keeping off the grass        B. keep off the grass

          C. keeps off the grass         D. keep to the grass

    10.______  is good for us.

          A. Do exercise               B. Do exercises

          C. Doing exercise             D. Doing exercises

三、按要求改写句子:

1. Lisa’s uncle goes shopping with Lisa’s aunt.(同义

_________ _________ ________ ________ go shopping.

  2. He has a cake for his birthday.(对划线部分提问)

__________ ________ ________ ________ ________his birthday?

  3. I would like a round cake to eat.(对划线部分提问)

__________ ________ ________ ________ ________ ________?

  4. He would like some water to drink.(对划线部分提问)

________ ________ ________ ________ ________ ________?

  5. There is one glass of coke on the table.(对划线部分提问)

________ ________ _______of coke_______ _______on the table?

  6. The coke in the bottle is for Miss Wang.(对划线部分提问)

_______ ________is for Miss Wang?

  7. He likes jelly very much.(对划线部分提问)

_______ ________ he ________jelly?

  8. I would like some cups of tea.(一般疑问句)

_______ _______ _______ _______ cups of tea?

  9. Lisa’s uncle likes cakes.(对划线部分提问)

________ uncle likes cakes?

  10. He likes a round cake . He likes a square cake.(用or连选择问句)

_______ he ________ a round cake ________ a square cake?

四、根据所给首字母,填入所缺的单词补全对话:

Jack: What are you doing ,mum?

  Mum: I’m making a shopping list(购物单)for n_______1week . Can you help me now?

  Jack: Ok , mum.

  Mum: Are there any v_______2in the f_________3?

  Jack: We have some tomatoes and spinach(菠菜)but we have no potatoes.

  Mum: Is there any meat or f________4in the fridge?

  Jack: Yes , We have a l________5.That’s enough for a week.

  Mum: Do we have any f________6there?

  Jack: Yes , we have a lot of grapes and bananas but we don’t have any o_______7.

  Mum: Do you want some o________8things?

  Jack: J_______9and ice-cream, mum.

  Mum: OK . What about some c________10biscuits?

  Jack: Great , mum . Thank you.

五、阅读理解:

A woman is at the cinema(电影院),and she is enjoying the film(电影)very much, but there is a man in the next seat(座位),and he begins looking at the floor under her . The woman is angry(生气)and asks,What are you doing there ? What are you looking for?” “A picece of chocolate ,”the man says to her. “I dropped it on the floor.” “A piece of chocolate?” the woman says angrily. “It’s dirty now! Take this and be quiet , please! I’m listening to the film!”

She gives the man a big piece of chocolate.

“But ,” the man says, “one of my teeth(牙)is in the chocolate!”

    1.Where are the man and the woman ? They are________.

        A. in a school    B. in a shop     C. at the station     D. at the cinema

    2.The man sits ______ the woman.

        A. next to     B. in front of     C. behind     D. on the left of

    3.The underlined(下划线)word “dirty ” means_______.

        A. not big    B. not light    C. not clean   D. not heavy

    4.The woman gives the man a piece of chocolate because_____.

        A. she is friendly to him                        B. she wants to enjoy the film better

        C. he has no chocolate                            D. he likes eating chocolate very much

    5.In fact(事实上),the man wants to________.

        A. find his chocolate  

B. find one of his teeth

        C. get a piece of chocolate from the woman

        D. talk to the woman

【试题答案】

一、1. A    2. C   3. C    4. C   5. C    6. C   7. A   8. A   9. D   10. C

二、1. C    2. B    3. A    4. B    5. C    6. B    7. B   8. C   9. B  10. D

三、1. Lisa’s uncle and aunt

2. What does he have for

3. What would you like to eat

4. What would he like to drink

5. How many glasses ; are there

6. Which coke

7. How ; does ; like

8. Would ; you ; like ; some

9. Whose

10. Does ; like ; or

四、 1. next   2. vegetables   3. fridge   4. fish   5. little    6. fruit   7. oranges

8. other   9. Just       10. Chocolate

五、1. D     2. A    3. C    4. B     5. B

评论区  
当前1/1  首页  前一页  后一页  最末页 直接到 页  共 0 条记录
 

  

推荐资源
人教最新版高中英语必修五 Un....
人教最新版高中英语必修四....
人教最新版高中英语必修三教学设....
人教最新版高中英语必修二教学设....
人教新版九年级英语Unit1-....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
广东省广州六中2015届高三第....
热门资源
2009年福州中考英语24个话....
初中English记忆口诀大全
人教版英语必修3 Unit 1....
高考英语二轮复习精品学案(广东....
只跟不定式作宾语的动词速记口诀....
巧学妙记——名词单数变复数口诀
人教版英语必修3 Unit ....
人教版英语必修1 Unit F....
只跟动名词作宾语的动词速记口诀....
小升初专项强化测试卷(作文)
六年级英语上册第一单元测试题
英语作文常用词组
[上一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 19-20检测题
[下一篇](人教新版)六年级英语上册Lesson 25-26检测题
[关闭窗口]
 
关于我们   |   联系我们   |   版权说明   |   后台管理   |   在线联系

通讯地址: 湖南省永州市东安县文生路11号 (425900)邮箱:lzm6308@163.com 联系QQ:534386438或386911242
Copyright © 2008-2012 klxkc.com All Rights Reserved.  湘ICP备10027478号

技术支持:广州市今鼎科技