返回主站 | 设为首页 | 加入收藏 | 网站帮助 | 上传资料
用户名:
密码:
验证码:
取回密码>>
首页   |  必修一   |  必修二   |  必修三   |  必修四   |  必修五   |  选修   |  高考   |  学业水平   |  中考   |  七上   |  七下   |  八上   |  八下   |  九上   |  九下   |  小学资源
资讯 | 学案教案 | 同步课件 | 同步试卷 | 名校月考 | 仿真模拟 | 真题汇编 | 名题精解 | 快乐探究 | 视听教学 | 快乐助记 | 快教园地 | 综合荟萃
  资源下载 - 英语专栏 - 小六上 - 同步试卷 - 所有版本 - 文章内容
六年级英语上册模拟试题

上传:weishuyun 审核发布:admin 更新时间:2011-8-7 20:54:59 点击次数:1396

学校_________  考号:________  姓名:__________

  一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。

  (  1. A. take  B. bad   C. have         2. A. fish   B. find   C. give

  (  3. A. me    B. bed   C. red          4. A. glue   B. run    C. us

  (  5. A. night   B. ghost   C. daughter

  二、找出下列英文单词所对应的中文意思。

  (1underground     A.电影院     6listen to the radio    A 植物园

  (2light train station  B.地铁       7bad cold          B 樱花

  (3movie theatre    C 博物馆     8play chess         C听广播

  (4museum         D京剧       9botanical  garden   D 重感冒

  (5Peking opera     E轻轨站     10cherry blossom     E 下棋

  三、单项选择

  1. He asked me _____ I would like a cup of tea.

  A. that           B. what          C. if

  2. Be quiet! The babies  ________.

  A. sleep         B. are sleeping     C. slept

  3. Do you know ______ this word?

  A. what to spell   B. how to spell    C. to spell

  4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.

  A. to laugh      B. laugh       C. laughing

  5. —— What day is today? —— It's ______.

  A. Monday     B. a fine day    C. September 1st

  6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.

  A. see         B. will see      C. am seeing

  7. Is the cat ________ the door?   No, it isn’t. It’s ________ the desk.

  A. behind, under   B. in, on   C. under, at   D. over, behind

  8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.

  A. park       B. dentist       C. teacher

  9 ——May I _______ your bike?  ——Sorry.

  A. ride         B. reading     C. read

  10. ——Whose ruler is it?  ——Maybe it’s _______.

  A. Peter        B. Peters     C. Mary’s

  11. I want to find a good book. I’m going to the _______.

  A. cinema     B. library     C. museum

  12. ——_____ will you do?  ——I’ll play football.

  A. What      B. When     C. Where

  13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.

  A. too       B. neither     C. either

  14. I want to buy ________.

  A. something eat     B. something to eat    C. anything to eat

  15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.

  A. Not at all.       B. You are welcome.    C. It doesn't matter.

  16. Mrs. Sun is a friend of _______.

  A. Mary's mother    B. mother of Mary    C. Mary 's mother's

  17. There _____ two cups of tea on the table.

  A. is              B. are               C. was

  18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are young pioneers

  A. Any             B. Either          C. All

  19 —— There isn't _____ water here. Could you get _____ for me? —— All right.

  A. some, any        B. any, any       C. any, some

  20 —— You look so beautiful in this white skirt. —— __________.

  A. That's all right     B. Thank you.    C. Not at all.

  四、根据所提供的情景选择适当的句子。

  1,(   )你想知道对方姓名,应说       

      AMy name is Han Mel B What's your name  C Hello

  2.(   )早上遇见刘老师,应说

      AThank youMr. Li   BHow  CGood morningMr. Liu

  3.(   )别人向你打招呼 Hello!你应说

       AWhat's your name   BHello   CThank you

  4.(   )假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____

       AI'm finetoo   BNice to meet von   CMy name is Lin Feng.

  5.(   )见到客人站着,你应说,

       ASit downplease  BHow are you   CI'm finetoo

  6.(   )下午与同学见面,你应说____

     AGood afternoon BWhat's your name CHow are you

  7.(   )晚上分手时所用礼貌用语是:      

      AHi!            B.Hello!           CGood night!

  8.(   )当经介绍后认识某人,你应该说:

      A. Good morning     B. Please sit down.

      C. Thank you.        D. Nice to meet you.

  9.(   )上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:          

      APlease come in.   BGood morning    CStand up.

  10.(   )想知道对方的年龄,应怎样问?

      AHow old are you?  BHow are you?  CHow do you do?.

  五、根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项

  A. I’ll go and get it at your home.

  B. It’s a very bad line.

  C. That would be fine.

  D. I’ll arrive between two and three.

  E. Tomorrow morning if possible.

  A:Hello! 3769808.

  B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinese dictionary.I lost mine this afternoon.

  A:Sorry!  1  .Could you speak a little clearly and slowly?

  B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.

  A:Sure! When do you want it?

  B:  2  .

  A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go to school.

  B:  3  .

  A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?

  B:Certainly.  4  .

  A:  5  .I’ll wait for you.

  B:Thank you.Bye.

  六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。

  My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty.  He is an old man. All of the children like him. We call ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach() him Chinese ___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ making things. And he likes watching TV with his children at night.

  (   )1. A. have     B. haves   C. has   D. is

  (   )2. A. he       B. they    C. him   D. his

  (   )3. A. come     B. comes  C. goes  D. to come

  (   )4. A. live      B. living   C. lives  D. to live

  (   )5. A. speak    B. tell    C. say     D. talk

  (   )6. A or       B.but     C.and       D.until

  (   )7.A. teach    B. teachs   C.teaches   D.teaching

  (   )8. A. do     B. don’t     C. does    D. doesn’t

  (   )9.A.in       B.on       C.for      D.of

  (   )10. A .likes   B. like     C. to like   D. liking

  七、阅读理解

  George was a quiet, serious young man. He had been studying very very hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went to give him his congratulations and then had an earnest talk with him.

  “You've never been to a dance, George, he said. It's boring always studying and never enjoying oneself. Come out with me this evening.

  “Maybe you're right, Jim, replied George after a moment's hesitation.

  So they went to a dance and had a very good time. But George drank more than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, so he said, now we'll walk home in the cool air.

  On their way home, they came to a bridge, and George looked down at the river below very carefully, the stars were reflected in its surface.

  “What are those lights down there? George asked.

  “They're the stars, George, Jim answered.

  “The stars? George said. Well, then, they should be above in the sky. How did I get so high up here? They are now at my foot!

  1. According to the passage, when did Jim go to see George?

  A. After George had passed all his exams.

  B. Before George had taken the exam.

  C. After they had an earnest talk.

  2. Which is true according to George?

  A. It's good always studying without enjoying oneself.

  B. It's good always enjoying oneself without studying.

  C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.

  3. What did George ask Jim to do that evening?

  A. To have a good rest at home.

  B. To work hard as ever.    C. To go out with him.

  4 What did they talk about on the way home?

  A. Bridge.   B. Water    C. Stars.

  5. Why did George say the stars are then at his foot?

  A. Because he and his friend were high in the sky.

  B. Because he was looking down at the reflections of the star on the surface of the water.

  C. Because he was very happy to have passed the exam.

  八、英文数学题

  If half of a number is 30, then three-quarters of that number is____.

  一、(1A  (2) B  (3) A  (4) A  (5)B

  二、(1B  (2)E   (3)A  (4)C  (5)D  (6)C  (7)D  (8)E  (9)A  (10)B

  三、(1)C  (2)B  (3)B  (4)C  (5)A  (6)A  (7)A  (8)B  (9)A  (10)C  (11)B  (12)A  (13) C   (14)B  (15)C  (16)C  (17)B  (18)C  (19)C  (20)B

  四、(1)B  (2)C  (3)B  (4)C  (5)A  (6)A  (7)C  (8)D  (9)C  (10)A

  五、(1)B  (2)E  (3)A  (4)D  (5)C

  六、(1)C  (2)C  (3)B  (4)C  (5)A  (6)C  (7)C  (8)D  (9)B  (10)A

  七、(1)A  (2)C  (3)C  (4)C  (5)B
评论区  
当前1/1  首页  前一页  后一页  最末页 直接到 页  共 0 条记录
 

  

推荐资源
人教最新版高中英语必修五 Un....
人教最新版高中英语必修四....
人教最新版高中英语必修三教学设....
人教最新版高中英语必修二教学设....
人教新版九年级英语Unit1-....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语九年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语八年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
人教最新版英语七年级下R....
广东省广州六中2015届高三第....
热门资源
2009年福州中考英语24个话....
初中English记忆口诀大全
人教版英语必修3 Unit 1....
高考英语二轮复习精品学案(广东....
只跟不定式作宾语的动词速记口诀....
巧学妙记——名词单数变复数口诀
人教版英语必修3 Unit ....
人教版英语必修1 Unit F....
只跟动名词作宾语的动词速记口诀....
小升初专项强化测试卷(作文)
六年级英语上册第一单元测试题
英语作文常用词组
[上一篇]六年级英语上册Lesson 35-36检测题
[下一篇]六年级英语上册毕业模拟试卷
[关闭窗口]
 
关于我们   |   联系我们   |   版权说明   |   后台管理   |   在线联系

通讯地址: 湖南省永州市东安县文生路11号 (425900)邮箱:lzm6308@163.com 联系QQ:534386438或386911242
Copyright © 2008-2012 klxkc.com All Rights Reserved.  湘ICP备10027478号

技术支持:广州市今鼎科技